✔ Herstelling en verhuizing ✔ Rookvrije haarden ✔ 5 jaar garantie

Watermatrassen

Home » Watermatrassen

Watermatrassen zorgen voor meer comfort en een goed slaapsysteem. Het zijn matrassen die, zoals de naam al doet vermoeden, gevuld zijn met water. Dat water wordt opgewarmd zodat de matras een constante, warme temperatuur heeft en het altijd aangenaam is om erin te liggen. Bovendien vraagt het ook heel weinig onderhoud. Bij Nachtsfeer in Kuurne vindt u een ruim aanbod aan watermatrassen.

waterbed

Heeft u nog meer vragen?

Contact opnemen

Alleen maar voordelen met watermatrassen

Watermatrassen zijn de nieuwe hebbedingen van iedereen die zijn of haar slaap koestert. Door de aangename temperatuur, kunt u er altijd makkelijk in slaap vallen. Naast de immer aangename temperatuur en de onderhoudsvriendelijkheid, bieden watermatrassen ook nog veel extra comfort:

  • Watermatrassen zijn speciaal gestabiliseerd waardoor u zich nooit zeeziek voelt ondanks u zich op water bevindt.
  • Een waterbed voelt hetzelfde aan als een extreem comfortabel traditioneel bed. Zo kunt u optimaal genieten van uw slaap en zal u ook makkelijker in slaap vallen. Dat zorgt er dan weer voor dat u een gezonder leven kan leiden. Slaap is immers een zeer belangrijk deel in het leven van een mens.
  • De hoes van een watermatras is ook afneembaar en wasbaar. Zo kunt u makkelijk uw bed verschonen.

Wanneer u te maken krijgt met een lek of ander probleem, kunt u bij ons terecht om uw waterbed te laten herstellen. Wanneer u verhuist zijn er ook veel dingen waar u op moet letten. Daarom kunt u uw watermatras door ons laten verhuizen en bent u zeker dat de matras niet beschadigd raakt.

Kies voor comfort

Naast watermatrassen zijn ook boxsprings heel comfortabel. Beide matrassen ondersteunen uw lichaam in elke slaaphouding en zijn verkrijgbaar in onze winkel. Wilt u meer weten over onze producten of heeft u bijkomende vragen over ons aanbod? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het telefoonnummer 056 37 14 68.

boxspring octo

Komen proefliggen in onze showroom?