Herstelling en verhuizing

Rookvrije haarden

5 jaar garantie

Waterbed comfort

Home » Waterbed comfort
Een waterbed biedt heel veel extra comfort. Doordat de matras zich volledig aanpast aan uw lichaam, verbetert uw gehele slaapsysteem. Daarnaast is het bed ook voorverwarmd. Hierdoor ontspannen uw spieren zich sneller en geraakt u vlotter in een diepe slaap. Zo zal u ’s morgens minder moe opstaan en wordt u ’s nachts minder makkelijk wakker van spierpijn of lawaai.

Heeft u nog meer vragen?

Contact opnemen

Met een waterbed geniet u van extra comfort

Een waterbed is ontworpen om u een maximaal comfort aan te bieden tijdens uw nachtrust. Het is goed gestabiliseerd om ervoor te zorgen dat u zeker niet zeeziek wordt. Watermatrassen bewegen maximaal twee seconden en nadien voelt het aan zoals een traditionele matras. Bovendien is het comfort van een waterbed ook gunstig voor mensen met rugklachten. Doordat uw lichaamsgewicht gelijkmatig verdeeld wordt over heel de matras, wordt het automatisch in de juiste positie gebracht. Zo biedt een waterbed naast meer comfort ook nog eens tal van andere voordelen.

Ervaar een ultiem slaapcomfort

Zoals u ziet biedt een waterbed veel meer dan enkel een chique reputatie. Het extra comfort dat erbij komt kijken, maakt het zeker waard om in een waterbed te investeren. Wilt u het comfort van een waterbed vergelijken of aanvullen met andere producten? Ontdek de mogelijkheden bij ons. Stuur een e-mail naar info@nachtsfeer.be met al uw vragen of bel ons op het nummer 056 37 14 68.
boxspring octo

Komen proefliggen in onze showroom?