Herstelling en verhuizing

Rookvrije haarden

5 jaar garantie

Matras voor rugklachten

Home » Matras rugklachten
Een geode matras kan uw rugklachten verhelpen. Een matras die uw hele lichaam ondersteunt in plaats van enkele drukpunten, verlaagt de druk op die drukpunten, waaronder uw rug. Zo komt die onder minder druk te staan en kan uw matras uw rugklachten verlichten. Zulke matrassen kunt u vinden bij Nachtsfeer in Kuurne.

Heeft u nog meer vragen?

Contact opnemen

Welke matras is goed tegen rugklachten?

Wij hebben verschillende matrassen die goed zijn tegen rugklachten. Een eerste optie is een waterbed. Die is helemaal gevuld met water dat verplaatst wanneer u er druk op uitoefent. Dat water verplaatst zich dan naar andere punten om uw hele lichaam te ondersteunen zodat uw lichaam volledig kan ontspannen. Naast die ondersteuning heeft een waterbed nog andere voordelen. Doordat het verwarmd is, ontspannen de spieren meteen en geraakt u makkelijker in een diepe slaap. Een andere matras waarmee u uw rugklachten kunt verminderen is een boxspring. Zo’n matras ondersteunt uw rug ook maximaal, hetzij zonder gevuld te zijn met water. Deze matras is speciaal ontwikkeld met verschillende comfortlagen.

Denk aan uw gezondheid

Een gezonde mens is een gelukkige mens. Daarom koopt u het beste een matras die uw rugklachten verhelpt, zodat u daar al zeker geen last van heeft. Wilt u meer weten over matrassen die uw lichamelijke problemen kunnen verlichten? Neem dan contact met ons op en wij zullen u antwoorden bezorgen. Tijdens de openingsuren zijn wij bereikbaar via het nummer 056 37 14 68.

boxspring octo

Komen proefliggen in onze showroom?