Herstelling en verhuizing

Rookvrije haarden

5 jaar garantie

Boxspring bestellen

Home » Boxspring bestellen
 

Een boxspring bestellen doet u niet alleen. Wij van Nachtsfeer in Kuurne staan u bij in de keuze voor de juiste boxspring. Er zijn verschillende merken, maten en soorten en niet elke boxspring zal even goed bij uw noden passen. Door middel van verschillende comfortlagen kan een boxspring bovendien perfect aangepast worden aan uw slaaphouding.

Heeft u nog meer vragen?

Contact opnemen

Waarom zou u een boxspring bestellen?

Een boxspring bestellen brengt enorm veel voordelen met zich mee. Anders dan watermatrassen is het niet verwarmd, maar het biedt wel minstens evenveel comfort. De veren in de boxspring zorgen ervoor dat de matras goed kan ventileren. Het is ook hoger dan een traditioneel bed, wat u meer comfort biedt bij het in- en uitstappen. Bovendien is het bestellen van een boxspring ook goed wanneer u rugklachten heeft. Net als een waterbed biedt het extra ondersteuning bij elke houding, wat uw lichaam alleen maar ten goede komt. De prijs van een boxspring ligt overigens ook niet veel hoger dan een traditioneel bed. Er zijn natuurlijk uitschieters, maar u heeft ook al een degelijke boxspring voor een budgetvriendelijke prijs.

Slaap beter met het juiste bed

Met het bestellen van een boxspring, zal ook uw slaap verbeteren. Om de kwaliteit van uw slaap nadien nog meer te verbeteren, kunt u in onze shop terecht voor nog extra slaapbenodigdheden. Zo hebben wij onder andere een ruim aanbod aan bedtextiel. Bezoek onze webshop of neem contact met ons op. U kunt ons tijdens de openingsuren altijd bereiken op het nummer 056 37 14 68.
boxspring octo

Komen proefliggen in onze showroom?