Herstelling en verhuizing

Rookvrije haarden

5 jaar garantie

Boxspring prijs

Home » Boxspring prijs
Bij het kopen van een boxspring is de prijs altijd een groot gespreksonderwerp. Verschillende soorten boxsprings hebben natuurlijk ook verschillende prijzen. Hoe meer comfortlagen uw matras bevat, hoe duurder die zal zijn. Bij Nachtsfeer in Kuurne hebben we verschillende modellen aan in verschillende prijscategorieën.
waterbed

Heeft u nog meer vragen?

Contact opnemen

Met een boxspring geniet u van comfort aan een betaalbare prijs

Comfort is iets waar u voor moet betalen. Hoe meer geld u uitgeeft, hoe meer comfort u zal hebben. Dat maakt het dan uiteraard ook wel weer mogelijk om een boxspring te kopen aan een betaalbare prijs. Net als bij een waterbed ondersteunt het uw hele lichaam. Wanneer u een boxspring bestelt heeft u echter wel de keuze hoeveel comfortlagen u erbij neemt. Hoe meer lagen, hoe hoger het comfort, maar hoe hoger ook de prijs. Net zoals boxsprings, zijn er ook waterbedden die u volledig kunt personaliseren naar de noden van uw lichaam. Een ideaal waterbed om te personaliseren is het waterbed van Profine. Dat zorgt net zoals alle boxsprings voor maximaal comfort.

Betaal de juiste prijs

Bij de aankoop van een boxspring moet u erop letten dat de prijs ook overeenkomstig is. Bij ons kunt u daar zeker van zijn. Al onze producten worden verkocht aan een eerlijke prijs. Als u bijkomende vragen heeft, kunt u ons altijd contacteren op het telefoonnummer 056 37 14 68 of via e-mail op het adres info@nachtsfeer.be.
boxspring octo

Komen proefliggen in onze showroom?