Herstelling en verhuizing

Rookvrije haarden

5 jaar garantie

Profine-waterbed

Home » Profine-waterbed
Een Profine-waterbed is bij uitstek het beste Belgische merk. Daarbij kunt u uw waterbed personaliseren. U kunt kiezen voor een dubbele matras of twee enkele matrassen met elk een eigen stabilisatie en temperatuur. Nachtsfeer in Kuurne heeft verschillende matrassen van Profine en bovendien heeft u ook de mogelijkheid om die helemaal zelf samen te stellen.

Heeft u nog meer vragen?

Contact opnemen

Een Profine-waterbed betekent levenslang comfort

Water heeft geen houdbaarheidsdatum. Dit betekent dat een Profine-waterbed zeer lang meegaat. Bij ons kunt u verschillende watermatrassen komen uittesten om uiteindelijk te bepalen welke u het beste ligt. Zo stellen we een bed samen dat volledig toegespitst is op uw slaapsysteem. Zo kunt u beschikken over een matras die uw rugklachten verlicht door uw lichaam maximaal te ondersteunen. Een waterbed van Profine is speciaal ontworpen om extra lang mee te gaan. Het is opgebouwd uit hoogwaardige materialen, zodat het waterbed alle omstandigheden aankan.

Koester uw slaap

Met een Profine-waterbed geniet u van nog meer comfort. Doordat het water zich volledig aanpast aan uw lichaam. Op de punten waar uw lichaam normaal het meeste druk uitvoert, wordt het water weggedrukt, zodat u op elke plaats van uw lichaam optimaal ondersteund wordt. Wilt u meer weten over de mogelijkheden met een Profine-waterbed? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch via 056 37 14 68 of per e-mail naar info@nachtsfeer.be.
boxspring octo

Komen proefliggen in onze showroom?