Herstelling en verhuizing

Rookvrije haarden

5 jaar garantie

Een waterbed heeft veel voordelen

Home » Waterbed voordelen
 

Een waterbed van Nachtsfeer in Kuurne klinkt niet alleen cool, maar heeft ook tal van voordelen. Een waterbed is verwarmd en vraagt weinig onderhoud. Bovendien is het bed ook gestabiliseerd zodat u niet zeeziek wordt tijdens het slapen. Natuurlijk zult u wel verschil voelen met een traditioneel bed, maar dat zijn enkel aangename gevoelens.

waterbed

Heeft u nog meer vragen?

Contact opnemen

Wat biedt een waterbed aan voordelen?

Een eerste van vele voordelen van een waterbed is dat het verwarmd is. Daardoor heeft u geen lichaamswarmte nodig om het bed op te warmen en ligt u meteen comfortabel. Een ander voordeel dat u heeft wanneer u beslist een waterbed te kopen, is het weinige onderhoud. Het enige wat u moet doen is twee keer per jaar een kleine flacon conditioner toevoegen aan het water. U kunt dan ook nog de matras af en toe reinigen om stofdeeltjes, huidschilfers, zuren en zweetgeur te verwijderen. Het gewicht kan ook bij de voordelen van een waterbed gerekend worden. Watermatrassen zijn zwaarder dan traditionele matrassen, maar wegen nooit meer dan uw vloer kan dragen. Door goede gewichtsverdelers is de impact dan ook niet meer dan een gevulde kleerkast.

Goed voor uw lichaam

Een van de grootste voordelen van een waterbed is dat het extra comfort biedt. In een waterbed wordt uw lichaamsgewicht gelijkmatig verdeeld, waardoor er geen enkel onderdeel onder meer druk komt te staan. Een waterbed is ook de ideale matras voor mensen met rugklachten. Zij hebben vaak minder last van hun rug dan bij een klassieke matras. Het hele lichaam wordt in de juiste positie gehouden, waardoor u veel rustiger slaapt en de klachten wegtrekken tijdens de nacht.

Geef uzelf extra comfort

Door alle voordelen die een waterbed met zich meebrengt, is het een product dat iedereen baat brengt. Aan het speciale gevoel van een waterbed went u snel en dan is het enkel nog genieten van alle voordelen. Neem contact op met ons om nog meer voordelen te ontdekken of om de aankoop van een waterbed te bespreken. Tijdens de openingsuren zijn wij bereikbaar via het nummer 056 37 14 68.

Komen proefliggen in onze showroom?