Herstelling en verhuizing

Rookvrije haarden

5 jaar garantie

Waterbed service

Home » Waterbed service
Om uw waterbed te onderhouden, kunt u bij Nachtsfeer in Kuurne gebruikmaken van een uitgebreide service. Wij staan altijd klaar voor u en uw bed. Tijdens de openingsuren kunt u bij ons terecht met al uw vragen of problemen en zullen wij er alles aan doen om u te helpen. Een bed is namelijk een zeer belangrijk onderdeel van het menselijke leven en er moet dan ook goed zorg voor gedragen worden. Wanneer u verhuist, kunt u uw waterbed zorgeloos door ons laten verhuizen.

Heeft u nog meer vragen?

Contact opnemen

Uw waterbed profiteert van onze service

Een waterbed is grotendeels zeer veilig en stevig, maar af en toe kunnen er problemen voorkomen. Deze worden echter allemaal in geen tijd door onze service opgelost. Het kan bijvoorbeeld gebeuren dat er een lek optreedt. Een lek op zich is natuurlijk nog geen probleem. Watermatrassen zijn daarop voorzien en beschikken over een kuip waarin het water wordt opgevangen om verdere schade te voorkomen, maar wij zorgen voor een snelle permanente oplossing. Daarvoor kunt u dan onze service bereiken om een oplossing te vinden voor uw waterbed. Ook bij het verhuizen van uw waterbed moet u opletten en beter gebruik maken van onze service. Veel mensen die hun waterbed zelf verhuizen, beschadigen het bed en zijn dan meer geld kwijt dan ze bespaard hebben. De prijs van een waterbed komt overeen met het type en de grootte van het bed. Dat is ook niet anders bij het verhuizen van een waterbed.

Maak gebruik van onze service

Voor het repareren of verhuizen van een waterbed doet u best een beroep op onze service. Wij zorgen ervoor dat alles op en top in orde is en uw waterbed volledig terug in orde is na een reparatie en geen schade oploopt tijdens een verhuis. Neem contact met ons op om gebruik te maken van onze diensten via het telefoonnummer 056 37 14 68.

Komen proefliggen in onze showroom?