Herstelling en verhuizing

Rookvrije haarden

5 jaar garantie

Waterbed herstellen

Home » Waterbed herstellen
Wanneer u te maken krijgt met een lek of andere schade, wilt u uw waterbed zo snel mogelijk laten herstellen. Een waterbed is echter wel voorzien op een lek en heeft een veiligheidskuip die het water opvangt. Toch is het opportuun om gebruik te maken van de herstelservice van Nachtsfeer in Kuurne om verdere schade te voorkomen.

Heeft u nog meer vragen?

Contact opnemen

Optimaal slaapcomfort door uw waterbed te laten herstellen

Een lek in een waterbed is nooit aangenaam en kan ook uw slaapcomfort beïnvloeden. Het is daarom van groot belang dat u uw waterbed zo snel mogelijk laat herstellen. De beste manier om dat te doen is door gebruik te maken van onze service. Wij zijn specialisten op het vlak van watermatrassen en weten dan ook perfect wat we moeten doen bij een lek of andere schade. Wat u wel zeker niet mag doen is de matras leeg laten lopen of de stekker uittrekken. Dat kan namelijk verdere schade aan uw waterbed veroorzaken. Bovendien kunt u ook bij een verhuis best een beroep doen op ons om lekken te voorkomen. De prijs van onze service is, net zoals de prijs van een waterbed, zeer betaalbaar bij ons.

Geef uw waterbed een nieuw leven

Een waterbed is gelukkig niet rijp voor het containerpark wanneer er een lek optreedt. Door uw waterbed te laten herstellen door ons, kunt u er nog lang van profiteren. Onze specialisten hebben enkel het beste voor met u en uw bed en zullen er dan ook extra zorg voor dragen. Neem contact met ons op wanneer u een lek of andere schade aan uw waterbed wilt laten herstellen. Na een telefoontje op het nummer 056 37 14 68, komen wij zo snel mogelijk bij u langs om uw bed te repareren.

Komen proefliggen in onze showroom?