Herstelling en verhuizing

Rookvrije haarden

5 jaar garantie

Waterbed prijs

Home » Waterbed prijs
Elk waterbed heeft zijn eigen prijs. U kunt uw bed laten personaliseren en zelf de grootte kiezen. Die factoren hebben allemaal een invloed op de prijs. Bij Nachtsfeer in Kuurne bieden we aan al onze klanten een betaalbaar waterbed aan. Zo kan iedereen genieten van het comfort dat een waterbed te bieden heeft.
boxspring octo

Heeft u nog meer vragen?

Contact opnemen

Een waterbed tegen een betaalbare prijs

Wanneer u ervoor kiest om uw waterbed bij ons aan te kopen, garanderen wij u een prijs binnen uw budget. Bij de aankoop zijn natuurlijk de watermatrassen zelf het duurste, maar dat betaalt zich volledig terug in comfort. Na de aankoop blijft de prijs van een waterbed nagenoeg constant. De verwarming van het bed heeft natuurlijk een maandelijkse invloed op uw energierekening. Afhankelijk van de energieprijzen varieert het elektrisch verbruik rond €60 per jaar. Daarnaast dient u ook nog producten aan te kopen voor het onderhoud van uw waterbed. De prijzen daarvan zijn echter verwaarloosbaar. Zo komt de totale prijs uiteindelijk overeen met de prijs van een boxspring, die natuurlijk ook af en toe onderhoud vraagt.

Ontdek de juiste prijs

Bij ons kunt u terecht voor een waterbed aan een betaalbare prijs. U kunt bij ons uw bed zelf mee personaliseren om de prijs wat te drukken. Wilt u meer weten over ons of over onze werking? Neem dan als de bliksem contact met ons op via het telefoonnummer 056 37 14 68 of stuur een e-mail naar info@nachtsfeer.be.

Komen proefliggen in onze showroom?