Herstelling en verhuizing

Rookvrije haarden

5 jaar garantie

Waterbed producten

Home » Waterbed producten
Bij een waterbed horen natuurlijk verschillende producten om het te onderhouden en uw slaapsysteem nog beter te maken. De producten zorgen ervoor dat uw waterbed schoon blijft en optimaal blijft functioneren. Bij Nachtsfeer in Kuurne kunt u terecht voor alle onderhoudsproducten die u maar nodig kunt hebben.

Heeft u nog meer vragen?

Contact opnemen

Uw waterbed verdient de beste producten

Een waterbed is van nature heel hygiënisch, maar om het ook hygiënisch te houden, moet u de juiste producten gebruiken. Aan het water in de watermatrassen moet halfjaarlijks een kleine flacon conditioner toegevoegd worden. Zo voorkomt u dat schimmels en bacteriën zich gaan vestigen in uw waterbed. Daarnaast kunt u ook reinigers gebruiken. Daarmee verwijdert u alle stof en andere resten van uw matras. Dat maakt van een waterbed ook een heel goede optie voor mensen met een stofallergie. Om uw slaapsysteem nog meer te verbeteren, kunt u een Profine waterbed kopen. Die waterbedden worden perfect afgesteld op uw lichaam. Zo ligt u altijd zeer comfortabel in uw bed.

Onderhoud uw bed

Voor een goed onderhoud maakt u het beste gebruik van producten die speciaal ontwikkeld zijn voor waterbedden. In onze webshop vindt u al een aantal van deze producten. Bent u niet zeker welk product u het beste gebruikt voor uw waterbed? Wij weten alles over waterbedden en zullen u met plezier helpen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 056 37 14 68 of op het e-mailadres info@nachtsfeer.be.

Komen proefliggen in onze showroom?