Herstelling en verhuizing

Rookvrije haarden

5 jaar garantie

Bio-ethanolhaarden

Home » Bio-ethanolhaarden
 
Bio-ethanolhaarden zijn geurloos en veilig en brengen bovendien extra sfeer en gezelligheid in uw kamer. Bio-ethanolhaarden hebben ook geen uitstoot of rookontwikkeling. Dat maakt het een milieuvriendelijke haard die u ook kunt zetten wanneer u niet beschikt over een schoorsteen. Bij Nachtsfeer in Kuurne kunt u terecht om zo’n haard te kopen.

Heeft u nog meer vragen?

Contact opnemen

Bio-ethanolhaarden passen overal

Doordat bio-ethanolhaarden geen rookontwikkeling hebben en dus ook geen schoorsteen nodig hebben, passen ze perfect in ieder huishouden. Ook op kleine appartementen kunt u deze sfeerhaard plaatsen om meer gezelligheid te creëren. De haarden zijn bovendien ook verplaatsbaar, waardoor u deze op elk moment kunt verplaatsen. Bio-ethanolhaarden zijn ook heel veilig, waardoor u het zonder problemen naast uw waterbed kunt neerzetten. Een soort bio-ethanolhaard die wij in huis hebben, is de Alfratolhaard. Dat is een duurzame haard met een uniek en modern design die in elk interieur past. Dat geldt overigens voor al onze haarden.

Ontdek onze prachtige haarden

Bio-ethanolhaarden misstaan in geen enkel interieur. Elke kamer zal helemaal opfleuren en gezellig warm worden wanneer u er zo’n haard plaatst. Heeft u nog vragen over onze haarden of andere producten? Neem dan telefonisch contact met ons op via het nummer 056 37 14 68 of stuur een e-mail naar info@nachtsfeer.be.

Komen proefliggen in onze showroom?