Herstelling en verhuizing

Rookvrije haarden

5 jaar garantie

Alfratolhaard

Home » Alfratolhaard
 
Een Alfratolhaard doet u genieten van een echt vuur waar u maar wilt. Het is een haard die geen schoorsteen nodig heeft doordat het geen gel, gas, hout en stroom nodig heeft en er zich ook geen rook ontwikkelt. Bij Nachtsfeer in Kuurne verkopen we enkel haarden op Alfratol die duurzaam en milieuvriendelijk zijn.

Heeft u nog meer vragen?

Contact opnemen

Met een Alfratolhaard geniet u overal van gezelligheid

Doordat de Alfratolhaard verplaatsbaar is, kunt u op elk moment op elke plaats genieten van de gezelligheid van een sfeerhaard. Elke haard is uniek en beschikt bovendien ook over een mooi en veilig design. De haarden branden op bio-ethanol, wat een milieuvriendelijke brandstof is. Een Alfratolhaard past ook perfect in een kamer met een waterbed om nog meer gezelligheid te creëren. Beide geven ook een stijlvollere uitstraling aan uw kamer. Om de sfeer dan nog helemaal af te maken, kunt u bij ons hoogwaardig bedtextiel kopen. Zo kunt u uw kamer volledig naar uw smaak inrichten en genieten van de gezelligheid.

Creëer uw eigen look

Met een Alfatrolhaard kunt u uw kamer volledig inrichten zoals u zelf wilt. In onze webshop vindt u alles wat u nodig heeft. Als u meer informatie nodig heeft over ons aanbod of extra vragen heeft bij specifieke producten, mag u altijd contact opnemen met ons. U kunt ons bereiken op het e-mailadres info@nachtsfeer.be of telefonisch via het nummer 056 37 14 68.

Komen proefliggen in onze showroom?