Bezoek onze facebookpagina
Webshop
Service

Onze service dienst is  bereikbaar op het telefoonnummer:
056/ 37 14 68 !

Onze troeven
  • 5 jaar fabrieksgarantie op alle waterbedden
  • snel leverbaar
  • eigen plaatsingsdienst
  • eigen service- en verhuisdienst
  • meer dan 27 jaar ervaring als waterbedspecialist = uw garantie
  • alle waterbedden 2 maanden op proef:
  • NIET TEVREDEN = GELD TERUG!

Alfra Design haarden

Onze webshop is heel eenvoudig te gebruiken:  kies uw product en duidt het aantal aan.

Vanaf een bestelling van € 40 nemen wij de verzendingskosten op ons. U betaalt dus online dezelfde prijs als in de winkel, zonder je zelf te moeten verplaatsen.

De levering gebeurt door Taxipost +/- 2 dagen na uw bestelling.

WERELDPRIMEUR

'Werkelijk geniaal' geen gel, geen gas, geen hout, geen stroom, geen rook, geen roet en geen viezigheid. Schoorsteen overbodig!!!

Voor binnen en buiten. Verplaatsbare openhaarden die branden op ALFRATOL® bio-ethanol, dat is 96% biologische alcohol dat wordt gewonnen uit maïs aardappelen en graan. De milieuvriendelijke brandstof waarbij de schoorsteen overbodig is. Tijdens het verbranden ontstaat er een hoeveelheid CO² uitstoot die vergelijkbaar is met het branden van twee middelgrote kaarsen. Dat is een enorme reductie van de CO² uitstoot en dus goed voor het milieu. Het is niet meer van deze tijd om rook en roetdeeltjes, die u zelf niet wil inademen, door een schoorsteen in het milieu af te voeren. Voila de oplossing voor een brandschoon schitterend vuur en aangename warmte

 ALFRA® brengt de openhaard in elk huis
Wie graag speelt met het interieur, kan nu alle kanten op. Met de Alfrahaarden is een sfeermakend vuur eenvoudig te realiseren. Vele modellen zijn geschikt voor binnen en buiten. Ook zeer fraaie in- en ombouwsets voor sierschouwen met of zonder slecht functionerend rookkanaal. Onbegrensde mogelijkheden voor bijvoorbeeld: de woonkamer, de slaapkamer, badkamer, terras, veranda, serre, tuin, balkon,  vakantiehuis, kantoor, hotel en restaurant. 

'Uiterst eenvoudige bediening en schoorsteen overbodig'

NACHTSFEER is invoerder van Alfra haarden voor België.