Bezoek onze facebookpagina
Boxspring - waterbed
Service

Onze service dienst is  bereikbaar op het telefoonnummer:
056/ 37 14 68 !

Onze troeven
  • 5 jaar fabrieksgarantie op alle waterbedden
  • snel leverbaar
  • eigen plaatsingsdienst
  • eigen service- en verhuisdienst
  • meer dan 27 jaar ervaring als waterbedspecialist = uw garantie
  • alle waterbedden 2 maanden op proef:
  • NIET TEVREDEN = GELD TERUG!

Fenix boxspring - waterbed

Goed slapen.

Om goed te slapen, heb je allereerst rust nodig. Rust, dat betekent het ontbreken van storende factoren. Daarom is het uiterst belangrijk om een slaapondergrond die zo weinig mogelijk druk op het lichaam uitoefent te hebben.

Het ontbreken van druk op het lichaam zorgt ervoor dat je gemakkelijker en langer de diepslaap bereikt, de slaapfase waarin je lichaam zichzelf herstelt.

Waterbedden hebben altijd al de beste resultaten geleverd bij het vermijden van druk op het lichaam. Het nieuwe Fenix Bed System gaat echter nog verder. Door de combinatie van een watermatras en een boxspring onderbouw bereiken we nog betere resultaten.

 

 

Wereldprimeur.

Het Fenix Bed System is het allereerste waterbed met verende bodem. Het is een verdere ontwikkeling van de 4D Comfort waterbedtechnologie, die gedurende de laatste 10 jaren verfijnd werd. Het systeem werd ontwikkeld door TTI in België, de firma die eerder ook al belangrijke technologieën ontwikkelde voor de bedding industrie. Het Fenix Bed System heeft het uitzicht van een boxspring. TTI produceert natuurlijk ook nog steeds traditionele waterbedden op basis van onze unieke 4d Comfort technologie.

Degelijk.

Het Fenix Bed System werd uitgebreid getest en opgebouwd uit zeer degelijke materialen. De 4D Comfortmatras heeft intussen zijn degelijkheid en gebruiksvriendelijkheid al bewezen. Voor het Fenix boxspring werden ook degelijke en stevige materialen gekozen.

Personaliseerbaar design.

Het Fenix Bed System is verkrijgbaar in meer dan 80 kleuren, gespreid over 2 stofcollecties en 1 kunstledercollectie. Deze uitgebreide keuze aan hoogwaardige meubelstoffen zorgt ervoor dat je het systeem steeds aan je voorkeur kan aanpassen. Daarnaast kan het bed ook bekleed worden in een stof die je zelf aanlevert, voor een perfecte integratie in je interieur. Fenix Bed System biedt je ook enkele mooie hoofdeindes en nachttafels.

Personaliseerbaar comfort.

Naast het design kan je ook enkele technische factoren kiezen. De watermatras kan in verschillende uitvoeringen en stabilisatieniveaus geleverd worden. Je kan daarnaast ook kiezen uit verschillende tijken naargelang je voorkeur. Tenslotte heb je de keuze uit verschillende instaphoogtes, bepaald door de hoogte van de poten onder de boxspring.

Enkel voor een verstevigde boxspring.

De verende Fenix boxspring werd speciaal voor de ondersteuning van een 4d Comfort watermatras ontwikkeld. Een gewone boxspring is niet opgewassen tegen het extra gewicht van een watermatras. De Fenix boxspring beschikt daarom over een verstevigd kader en een kern in Bonell spiraalveren van 2,5 mm thermisch gehard staal. Daarenboven zijn de ondersteuningslatten in massieve eik van 18 mm en kan elke boxspring uitgerust worden met 6 steunvoeten (12 steunvoeten voor een tweepersoonsbed), zodat een goede gewichtsverdeling kan gegarandeerd worden.

Enkel voor de 4D Comfort matras.

De schuimrand van de meeste watermatrassen heeft een verankering op de bodemplaat nodig. Deze kunnen daarom niet gebruikt worden op een Fenix boxspring. De schuimrand van de 4D Comfort watermatras werd speciaal aangepast voor het gebruik op een verstevigde Fenix boxspring bodem. De rand van de tijk wordt ook uitgevoerd in dezelfde meubelstof als de boxspring. De 4D Comfort waterkern binnen in de matras is echter ongewijzigd en is uitwisselbaar met onze traditionele waterbedden.

Een nieuwe generatie slaapcomfort.

Het Fenix Bed System kan beschouwd worden als de nieuwste stap in de richting van het perfecte slaapcomfort. Het combineert de beste elementen van de beste systemen die er voordien waren en giet dit geheel in een mooi designjasje.

De verende bodem

Tot op heden werden alle watermatrassen ondersteund door een bodemplaat. Deze plaat is bij het Fenix Bed System vervangen door de verende Fenix Boxspring. De verende bodem kan zich aan de watermatras aanpassen en zal helpen om de druk op het oppervlak nog te verminderen. Hieruit volgt een betere ondersteuning in alle omstandigheden en een totaal ander liggevoel.

Voor alle gewichten.

Doordat de Fenix boxspring zich kan aanpassen, kan hij gewichtsverschillen opvangen. Op die manier is een Fenix Bed System geschikt voor alle gewichtsklassen. De Fenix boxspring zorgt er zo ook voor dat het liggevoel constant blijft, of men nu alleen of met twee op de 4D Comfort watermatras ligt.

Kwaliteit in degelijkheid en afwerking.

Fenix Bed System gebruikt niet alleen zorgvuldig uitgekozen materialen om de kwaliteit van het geheel te garanderen: deze materialen worden ook met oog voor detail verwerkt. Ervaren medewerkers verzorgen het confectiewerk en monteren het geheel.

Verwarmd.

Een 4D Comfort watermatras is steeds verwarmd, ook in combinatie met de verende Fenix onderbouw. Deze eigenschap zorgt ervoor dat je het bed 's zomers aangenaam koel en 's winters lekker warm kan instellen. De constante temperatuur helpt je ook nog meer te ontspannen. Niet alle waterbedverwarmingen zijn voor dit systeem geschikt. De keramische verwarming die wij voor onze traditionele waterbedden gebruiken kan perfect in combinatie met een Fenix Bed System gebruikt worden.

Combineerbaar met andere elementen.

De zeer uitgebreide stofcollectie van Fenix Bed System zorgt ervoor dat het bed met zeer veel elementen gecombineerd kan worden. Er zijn overal accessoires verkrijgbaar die mooi samengaan met het Fenix Bed System. De verende Fenix bedbodem is uitgerust met standaard aansluitingen voor bedvoeten. Zo kan je eindeloos combineren.

Extender voor opmaakgemak.

De extender aan het hoofdeinde van een Fenix boxspring is een zeer handige optie die door TTI ontwikkeld werd. Dit is een 5cm brede extra rand die het gemakkelijker maakt om het bed op te maken. De 5cm extra ruimte zorgt ervoor dat je gemakkelijk met de handen tussen de watermatras en het hoofdbord kan bewegen.

Hygiënisch.

Een Fenix Bed System is uiterst hygiënisch en daarom ook anti-allergisch. De tijk van de watermatras kan eenvoudige afgeritst en gewassen worden. De tijk met middenrits past ook thuis in een gewone huishoudmachine. De waterkern kan met een vinylreiniger schoongemaakt worden.

Eigen productie: 100% Belgisch.

De productie van een Fenix Bed System gebeurt volledig in België, bij de firma TTI. Meer zelfs, een Fenix bed wordt enkel op bestelling geproduceerd. Elk onderdeel draagt reeds bij de productie de naam van de klant. Vanzelfsprekend zijn alle gebruikte materialen EU goedgekeurd.

Over gans Europa.

TTI de fabrikant van het Fenix Bed System heeft 30 jaar ervaring in de productie van waterbedsystemen en exporteert haar producten binnen de gehele Europese Unie. Je vindt Fenix en 4D Comfort producten enkel bij de gespecialiseerde handelaar.

Ook andere modellen.

Naast de verende Fenix boxspring vindt je ook andere modellen in het Fenix gamma. Zo is er de Arturo box, die er van buiten precies hetzelfde uitziet als de verende Fenix bodem, maar niet van veren is voorzien. Hij biedt dus ook niet de extra comfort voordelen. Verder vindt je bij TTI ook nog steeds de absolute top bij de traditionele waterbedden.